tiistai 4. maaliskuuta 2008

Outoja tapahtumia osa 1

Intiassa kaikki on mahdollista! Tama klise tuli jalleen kerran todistetuksi oikeaksi. Taalla tapahtuu outoja asiota. Tuossa muutama ilta sitten Dengue-brothers oli valumassa hiljekseen kohti kotia pitkin Varanasin vanhan kaupungin supessokkeloisia katuja, joissa on putiikkeja ja ukottajia joka lahtoon. Varit ja melut ja uuden kaupungin ihmeet olivat saaneet kahden hengen porukkamme paat pyoralle ja vasyksiinkin. Vatsa oli taynna hyvaa safkaa ja jalkiruotkin oli syoty.

Siina vaellessamme hitaasti suuntaan, jonka uskoimme olevan oikea ( ja joka kylla olikin), osui minun kateeni jokin. Tama ei sinallaan ole mitenkaan tavatonta. Ihmiset tormailevat taalla aina silloin talloin, onhan niita niin saat*nasti. Nyt lahella ei kuitenkaan ollut ketaan. Ajattelinkin etta joku on ehka heittanyt minun paalleni jotain, esim tyhjan keraamisen chai-kupin. Se on voinut tulla jostain korkealla ylapuolellani olevasta ikkunasta tai katolta, tai ehka jostain lahistolta ihan vaan katutasolta. Syyllista ei nakynyt, enka uskonut tapauksen olevan tahallinen. Joskus pois nakattu roska osuu vahingossa toiseen kaksijalkaiseen. Lahistolla ei myoskaan talla kertaa ollut moottoripyoria tai skoottereita, joiden pyora olisi voinut kavalasti lingota paalleni jotakin.

Nopea vilkaisu kateeni osoitti, ettei siihen ollut jaanyt mitaan jalkea, eika iskukaan ollut ollut kova. Hyva kaikki siis kunnossa! Mutta mika iskun aiheutti? Yritin etsia syyllista kujan ja seinan valisesta matalasta "ojasta", ja suureksi yllatyksekseni sen loysinkin.

"Juho, ei vit*u, et arvaa mita asken tapahtu!" "Noh?" "Hehehee, ei vitt*, mun kadelle tippu lisko!" "Wha?!?!" "Niinniin, joku osu mun kateen ja kun luuppailin ymparilleni, niin nain maassa ihan vieressa semmosen parikytsenttisen valkoisen liskon!" "Ei vit*u hahahahaaaa! Lisko!! Intiassa kaikki on mahdollista, VITTU LISKO!" "Liskoja tippuu taivaalta!, hihihiiii, ei oo totta.."

Kylla hymyilytti poikia kotimatkalla. Ihan alytonta.

"(silence)"
-valkoinen lisko

-Jussi(nyt kaikki on sitten vihdoinkin nahty?)

Ei kommentteja: