torstai 31. tammikuuta 2008

Vajarin tarina AaAAaA.

Nyt on kylla karjalaisenpojalla sellanen avartava fiilis, etta huhhahhuli. Karjalaisenpoika on pyoraillyt ja imuttanut aurinkoa koko Brahmanin lahjoittaman paivan. Aaaaaa. Ja karjalaisenpoika on totta kai huolehtinut koko paivan siita, etta nestetasapaino pysyy oikeana, eika kuumottavaa dehydraatio-kuivumis-vajaritilaa synny. aAAAaa.

LAhettiin kiertamaan tama saaripahanen tana aamuna aikaisten ja pirteana kuin kaksi peipposen penikkaa. Karjalaisenpoika sai ratsukseen luotettavan, uskollisen, katevan, mutta paskan Jumbo-merkkisen pyoran. Jumbo-pyora kuosittaa kalut kuntoon ja ei ole huolta etta suku paasisi vahingossa jatkumaan. Jumbo on myos kateva berberoksenhieronta-apparaatti ja tarjoaa parayttavan hiertavia anaalikokemuksia samalla kun maisemat lipuvat piinallisen hitaasti ohi. Jumbo on minun paras kaveri koko globella, ja aion nimeta lapseni Eros Jumbo Karjalaiseksi. Jumbosta tulee myos lapseni kummi, seta, aiti ja lapsi.

Karjalaisenpoika otti mukaansa paraytysmatkalle kokonaisen litraisen vesipullon, kun tallaisilla helteilla vodaa pitais imuttaa ainaki nelja litrunaa. Mutta eihan se menoa haitannu, vaan paa paljaana, hiukset hulmuten karjalaisenpoika hankasi Jumbollaan saarta ristiin rastiin. Valilla tietty pysahdyttiin uimaan hylatyille rannoille ja otettiin megakuumotukset auringon sateilyvoimaa. aAaAa,.

Aurinko se on eriskummallinen pallero. Se voi olla maailman ihanin rakastaja, joka hennolla sivelyllaan tuudittaa rentouden ja hyvanolon tyyssijaan nopeasti ja usein. Toisaalta se voi olla vittumainen, mustasukkainen horoperse, joka kuumottaa ja raiskaa vihan marinoimilla vasamoillaan jokaisen viattoman ja uskollisen travellaajan hikikuoleman partaalle. Tanaan karjalaisenpoika sai kohdata jalkimmaisen.

Voda loppui pian. Kuumotus ja vajarit alko jo sita ennen. AaaAa, oli voikerrukseni, kun lihakseni alkoivat nestetta huutaen kouristelemaan, ja minusta tuli entista spastisempi. Onneksi karjalaisenpoika ex-seurakuntanuorena lausui Shivaa ylistavan mantran ja kavi jalleen rannalle kuumotuksen kouriin makaamaan. Kylla se silla lahtee milla tulikin. AaaaAaA.

Heikotus ja ravistelu alkoivat saada deliriumaisia mittasuhteita, eika puolen litran Thums Up-kuosittanut karjalaisenpoikaa laheskaan hippakuntoon. Ja kaiken kivan lisaksi oli matkaa jaljella viela kymmenen jumbomaisen-hiertavaa kilometria. Karjalaisenpoika koukisti jaykat lihaksensa ja antoi tien vieda hamyiseen ja nollaavaan tulevaisuuteen. Vetta ei karjalaisenpoika uskonut enaa tarvitsevansa.AaaAa.

Lopulta paras tosiystavani Jumbo kiepsautti minut hotellin pihalle, josta ryomin luukkuumme. Ja sitten alkoi kuositusten kuositus. Harhailin mieleni syovereissa ja huusin hiljaa Visshnulta parannusta, mutta paani oli tulessa, ruumiini jaassa, sisalmykseni hiekkapallerona ja yleton vodan imuttaminen ei tehnyt juuri mitaan olotilalleni. Yritin nukkua, mutta sapsahtelin hereilla Jussin hihityksiin tai unikuviin paskapaa-koirasta joka puree nivusiani. AaaAa.

Nyt olen yha uskomattomassa vajarissa ja kavelen seka kirjoitan nollat taulussa. Uskomaton overivajariparaytys, ja kaikesta karjalaisenpoika saa kiittaa huonosti toiminutta nesteytystiimia, joka jarjesti uskomattoman vittumaisolon tanne paratiisisaarelle! Tuntuu etta kuolen ja heraan uudelleen vain kuollakseni taas ja paassa soi virret ja tuuli ulvoo ja puut valittavat. AaaAa. Delirium delirium, ole vaimoni taman illan, niin saat jattaa minut huomenna yksin sangylle alasti. AaaAaA. Tallaiseen kuosiin paasee vain Denguebrothersin ohjeilla, suosittelemme jokaiselle. !AaAKaAk.

Jumbovajaria varten tarvitset:
-Liian vahan vetta, mita vahempi, sen vajarimpi
-Munamankelin merkkia Jumbo
-Paljaan paan
-Aurinkorasvan puutteellisen levityksen
-Tarkeimpana ainesosana hulluna, siis aivan overisti kuumaa parayttavaa aurinkoa
- Ylipitkan ja piinallisen pyorailyn jonkin subtrooppisen saaren ympari
-Kokemusta rikastuttaa runsas merivesi kaikissa ruumiinaukoissa, eritoten okulaareissa.

" Watch it bring you to your kn-kn-kn-kn-kn-kn-kn-knees, knees! " Axl Rose
Juho (karjalaisenpoika deliriumeissa aAAaAa)

P.S. Delirium myos sai minut hukkaamaan kynani jonkun lipevan inkkaripojan taskuun ja jouduin viela vesimyyjan ukotuksen uhriksi, kun se wallabi kusetti minulta 6 rupiaa ylihintaa perkele AaAaA.

Ei kommentteja: