sunnuntai 27. tammikuuta 2008

Kuvapaivitys!

No niin! Ihme on tainut tapahtua. Taidetaan vihdoinkin saada tanne vahan kuvia. Yritetaan siis tassa vahan paivitella noita edellisia kertomuksia kuvallisessa muodossa, silla kuvathan kertovat enemman kun tuhat sanaa you know..

Siina on vasynyt travelleri. Juho on makuullaan rankan lentomatkan ja hotellinhuoneen etsinnan jalkeen. Samaisessa juoneessa tai hyvin samanlaisessa juoksentlevat edelleenkin torakat varomattomien matkamiesten paita pitkin salakavalia ja pirullisia juonia punoen..





Siina on sitten kuvaa Mumbaista, Chowbatty beachilta. Tosi kaunis ja eloisa mesta suurkauungin sykkeessa. Siella sdaatiin paahieronnat ja tutustuttiin muutamiin intialaisiin. Juotiin myos chait rantahietikolla ja katseltiin sunsettii..

Dengue-brothers hyvin nukutun yon jalkeen. Ei siina mitaan, yo meni ihan kohtuullisesti ja muutenkin oli mukavaa, mutta miljoonakaupungin saasteet vetaa suomipojan silmat seisomaan ja olon muutenkin aika sekopaiseks. Musitaaksen tukeva aamiainen kuitenkin kuositti namakin kasvot.
Siina on meidan eka tukikohta Mumbain hullussa vilinassa. Joku kadunvarsibaari, jossa juotiin limut Richrarsin ja Fredrikin kanssa mielipuolisia hellomister you like boysseja vaistellen. Mukava paikka ja paas vahan rauhottumaan. Kuva napattiin sitten pari paivaa myohemmin kun oltiin siisa syomassa jotain, tai sitten juho soi ja mietzzzzi olin delhi-bellyineni viela banaanikuurlla..
Nyt ollaan jo Diussa. Upee mesta. Ollaan muuten tanaan vietetty aikaa uusien kamujemme kanssa, jotka lahtee myohemmin illalla ja tutustuttu taas uuteen tyyppiin, yhteen jenkkihippityttoon joka on vasta 18, mutta jo toista reisuuaan heittaa. On kuulemma intiassa 6-12kk ja sit paukkii jonnekkin vietnam thaimaa suuntaa.. Taa on jokatapauksessa eka ilta Diussa. Luuppaillaan auringonlaskuu hotellimme katolta ja nappaillaan kuvia. Juho juo viskilasin (6cl), jonka hinta oli jotain 20 centtia. Itse imuttelin vetta. Sit mentiin alakertaansyomaan. Ma soin jotain hai kastiketta ja juho jotain muuta kalaa. Riisit ja naan-leivat tietty paalle. Tutustuttiin samalla paremmmin Geoffiin ja Nayaan. Nyt ne on haippassy jo jonnekin luonnonpuistoon katsoo leijonia. Facebookista loytyvat hekin. Oli mukava paiva ja mukava ilta.
Ollaan aamiaisella Diun keskustassa jossain hieman kalliimmassa mestassa. Syotiin ainakin munakasta ja herkkuleipia. Mina join jonku kylman kahvin, joka muistutti tosi paljon jotain pirteloa. Jonnu muistaakseni jonkun Lassi-juoman, joka tietenkin oli ihan vit*n hyvaa! Oli hieman lankkari aamiainen, mutta aina ei jaksa aloittaa paivaa supertulisilla matoilla, vaan joskus on hyva anataavatsan vahan levata. Mietiittiin Suomea. Nauratti! Kumpikaan ei kaipaa takas! :D Puitiin myos juonia jatkoa varten mutta Diu viehattaa edellleen ja kovasti.
Tuossa on jotain maisemakuvaa meidan hotellin (tai mika lie hostelli tai guesshouse onkin) lahistolta. Meri on kylla ihan ykkonen! On todella hypnoottista istua tai makoilla meren lahella silmat kiinni tai horisonttiin tuojottaen kun vastarantaa ei nay ja kuunnella, kuinka aallot lyovat rantaan. Dengue-brothers suosittelee!
Tuossa on photo potugalilaisten fortista Diussa. Taa on siis vaan yks pienen pieni osa sita linnotusta. Se oli ihan saakelin iso! Miankin, joka oon kayny niin monessa Eurooppalaisessa linnassa ja linnoituksessa, en oo nahny noin isoa ja mahtavaa mestaa aiemmin. Siella ois voinu olla vaikka koko paivan. Useita tunteja siella menikin ja saatiin kylla hyvin varia valkoisille olkapaille ja juho poltti nenansa ja poskensa. Se on vielakin ihan punanen! HAHAHAHAHAHAHAA!!! Oli kylla upeet maisemat ja muutenkin vaikuttava paikka. Osa linnoituksesta oli otettu uudestaan kayttoon ja toimi vankilana. Sinne ei lankkareita paasteta, eika toivottavasti missaan vaiheessa sinna paadytakkaan. Jossain holveissa oli lepakoita. Me tutkittiin holveja otsalamppujen valossa ja juostiin lopulta paniikissa pakoon lepakoita, jotka yritti muuttaa meidat vampyyreiksi saatanallisilla huuodollaan ja pitkilla tikarimaisilla hampaillaan!

Taa kuva on linnoituksen korkeimmalta kohdalta. Sielta naki horisonttiin KOHTUULLISEN hyvin! Nyt ollaan ihan just menossa sanomaan morjekset kamuillemme jotka haippasee kohta. Ma ostin markkinoilta asken jotain kangasta, jotta sita vois kayttaa lungina. Saa nahda, etta onnistuuko. Kysyttiin tuolta jenkkihippitytolta, joka istuu viereisella koneella, etta mikahan tan kankaan tarkoitus on ja miten sita vois kayttaa (se on pukeutunut aika lailla kun lokaali). Se sano etta se on ilmeisesti tarkoitettu jonkun puvun ompelemiseen. HEHEHE! Sen siita saa kun meihen mene omin pain kangaskauppaan.. Noh, saan ma ainakin huivin ja jotain niista kankiasta voi kayttaa varmaan viltteina kulmilla juna-/bussimatkoilla. Tosin ei mitenkaan erityisen lampimana vilttina..

Intiassa kaikki on hyvin. Elama on hyva. Ihminen on hyva. Luonto on oikeudenmukainen. Maailma on kaunis. HARE OM!

"DON'T WASTE YOUR LIFE!"

-Riku ja Tunna, Madventures

terveisin Jussi a.k.a. Taljo (joka tarkoittaa gujaratin kielella, etta ei houksia)

Ei kommentteja: