sunnuntai 20. tammikuuta 2008

Matkan realiteetteja

Eilinen paiva oli paiva jolloin kohtasimme hieman Mumbain pimeampaa puolta. Tama tarina olkoon opetuksena kaikille tuleville reissaajille.

Eli lahdimme ohti juna-asemaa, jotta saataisiin stoge Diuun. Matkalla tsiigailtiin karttaa ja todettiin etta ollan hieman lost. Onneksi tuli semmonen mukava mies siihen neuvomaan etta minne menna ja milloin. Se sano, etta juna-asema on kiinni jo, eli paatimme siirtaa kayntia. Se ukko oli tosi frendina, kyseli kuulumisia ja kerto hindujumalista yms. Semmonen luotettava, harmaahiuksinen ukko. Mutta sitten!

Se ukko pyysi meilta pienta palvelusta. Ei tarvinnut antaa rahaa eika tarvinnu ostaa mitaan, vani kuunnella. Jussi oli epailevanien, mutta minu mielesta se ukko oli aika herttainen ja se puhui kivasti. Se selitti etta se on menossa britteihin ja tarvis vexlata fyrkkaa. Se sano, etta inkkarina se ei pysty viemaan massia pois intiasta matkashekkeina, koska siita tulee himon kovat verot tms. Siispa meidan pitais ottaa silta manit ja muuttaa ne ERI pankeissa shekeiksi. hmmm. Minua hieman mietitytti, Jussia enemman. Kysyin, etta mista summasta on kyse. 13 000 dolsua! Okei! Aika hoocee gubbe, ajattelin.

Se sano etta se ei oo mitenkaan laitonta tai mitaan, vain palvelus, ota se ei ittelleen pysty duunaamaan. Noh, ei tarvinnu kuulemma viela teha paatosta, vaan se lupas tarjota teet. Jussi hannasi vastaan, mutta nuoruuden innolla halusin lyottaytya messiin. (haloo, ilmaset teet! siina saastaa niinku 30 snt!) No mehan mentiin.

Sitten siella kahvilassa paikalle polahti seu aijan frendi, joku hottentotti brasiliasta, joka piti latsaa paassa peittaakseen otsaan tatuoidun "crackhead". nyt alko jo kuumottaa minuaki kunnolla! Siina sitte ne molemmat selitti jotain ihme shittia, ja mina muka selitin Jussille sen suomeksi. Oikeesti pohdittiin pakokeinoa, ennen ku tulee machetesta kaulaan! Yritin kohteliaasti selittaa etta lahetaan huomenna Diuun ja etta ei ole aikaa rampata pankeissa ja kaikkea. Olin hyvin kohtelias ja heittelin kaiken maailman "may Ganesha bless your journey"-setit. Mutta ei.

Se ukko hiilty ja alko vaahtoamaan. Sen hiiltyminen paraytti meidat toimintaan. Se oli kuin olikin megaluokan ukottaja joka halus etta pestaan rahaa sille. Saatana mika aija! Se vaahtosi niin megasti, etta piti kaivaa fyrkat teesta ja lahtea haneen. Se viela juoksi peraan ja halus rahaa taksiin! Pah! Haistatettiin ja lahettiin menemaan. Tietysti jalleen kerran eksyttiin hieman mutta loydettiin lopulta kuumottuneina hotellille. What a day!

Eli neuvoksi. Alkaa missaan nimessa ottako rahaa tuntemattomilta ja ihmissensoritutkien namikat kaakkoon! Taalla on ukottajia jotaka iskee varsinkin tosi vaaleaihosten lankkarien kimppuun. Varokaa enelle puhutte ja mita. joskus paras keino on olla hiljaa ja tylysti vain haipya. Poliisit ei valttamatta auta koska ne siat on monasti korruption syomia.

Mutta nain eteenpain! Hauskaa ja seikkailuja taalla kylla riittaa! Ja ai niin! Jussi on nyt Delhibellyn uhri, joten suunnatkaa rukouksenne koht' hanen suolistoaan! Itse olen viela kuivilla, mutta vahan janskattaa! lahen viemaan halle nyt vodaa. Saa naha millaiset paraytykset reikaan blastataan tana iltana...

Kaikkea hyvaa sinne loskaan! :D

"oh, think twice, it's another day for you and me in paradise! "- Phil Collins

- Juho (vessahirvio)

Ei kommentteja: