lauantai 19. tammikuuta 2008

Overeista vajareihin ja taas overeihin.

Namaste. Mera naam Juho hai! Gusalkaana kahaang hai?

Nyt me ollaan Mumbaissa, Intian talouden keskuksessa. Taalla paska kohtaa glamourin. Samalla kadulla tsiigailet farkkuja Leviksen byysastroresta ja vieressa jengi metsastaa rottia. Tai rotat jengia. Nama pari paivaa on ollu silkkaa paraytysta, kaikissa muodoissa!

Taalla ei tietystikaan ole kaikkia lankkari aakkosia, joten joka kodin kielenkorjauskirjaset voi heittaa niska-perse-otteella paijanteeseen, me ei jakseta ettia aettomia sanoja. Taalla on paljon nettikahviloita. Ei naissa kahvia saa, mutta cafe-sana vetaa samsonitegubbeja kameroineen ja arskoineen ineen kuin teekkari vappuviinoja. Eika tama kallistakaan ole, noin 40 rupiaa tiimalta. Eli about 80 senttia. Kallista naille, naurettavaa meille.

Mutta tosiaan, keskiviikkona oli minun eka lentomatkani! Se oli overia, silkkaa overia!! Mahtava kutina mahanpohjassa, ihanat lentoemot ja hyva intialaismatto ruoaksi. Kylla sita vois enemmanki harrastaa! Vedettiin Jussin kanssa kymppitonnissa myos pari bisanderia, itse olisin halunnut ottaa tequilaa, mutta molemmilla herasi epailys, etta liian monta liian korkealla, saattaisi tarkoittaa liian hanakkaa hinkumista kuuluisaan kymppikerhoon. Nukkumista en silti harrastanut, paraytysaste oli liikaa!

Eka overit alko muuttumaan, ku saavuttiin lentokentalle. Hajut ei ollu mahtava ja uuden paikan ylitsekayva outous iski minuun kuin lippatukka brannviniin. Prepaid taksi kaupunkiin (about 1,5 tuntia ajoa) kustansi 380 rupiaa. Noin 7 ege. Ei paha, mutta overi ylihinta paikalliseen tasoon nahden. Olin kuitenki ihan liian tapinoissani, etta olisin siina tinkaamaan ruvennut.

Taksikuskimme oli kuin joku rameen hirvio! Naama taynna jotaki ruskeaa ihottumaa ja muutenki muistutti enemman uruk-haita kuin ihmismiesta. Eika se osannu enkkua, eika me hindia. Kuitenki saatiin se ymmartamaan etta Etela-mumbaihin on hinku. Vittu, mika kuumotus sitte iskikaan...

Taalla on koko Intian suurin slummi. Yli miljoona ihmista ahdettuina lentokentan ja paarautatieaseman valiin. Ja goblin-kuskimme ajo meidat sen lapi. hyi vittu sita inhimillista karsimysta. Meinasi amatoorimatkaajan sormi nousta kohti suuta, kun kenkalaatikon kokosessa persreiassa asusti parikin perhetta. Vaatteita ei ollu ja hygienia varmasti oksennuksen luokkaa. Voi vittu. Ei mikaan tyttokaverin-viemis-paikka.

Alko oikeasti tuntuun melkein pahalta, etta mita me rikkaat lankkarit duunataan taalla perseessa asti ilman mitaan suojaa, ilman hotellia, ilman suomalaiskontakteja. huh huh, Tuon ekan taksimatkan kylla muistaa meista kumpikin. Jussin kanssa haettiin toisistamme turvaa. Onneksi ei tarvi olla yksin maessa, vaan on luotettava ja kultainen frendi messissa. EN SUOSITTELE kenellekkaan matkaa slummin lapi, jos inhimillinen karsimys huippaa ja jos oot yksin liikkeella. Ei fiilaa freesilta ei.

Vajarit jatku, kun tajuttiin etta ei helevetti, mista hotelli? Kaikki oli taynna ja joku satananmoinen pikkuhinttaripaskakullipaa-paikallinen roikku minussa kuin rastapompula ja tunki suunnilleen douppia nenasta alas. Sama perkele on riivannu meita joka paiva. Ja samanlaisia riittaa, joten kannattaa kattoa kelle puhuu ja keta kattoo. Itse kun olen pitkahiuksinen (komea) vaalea mies, niin olen melko naky ja paikallisten mielesta varma doupin ja pirin ystava.:D Vittu Jussia ne luulee munkiksi.

saatiin kuitenki hyva kamppa ja kuosiuduttiin ekoista paniikeista. heti ku paasi rauhottumaan, niin tajusi missa ollaan. Tai alkoi tajuamaan etta tama on koti. Nyt osaan jo nauttia siita ajatuksesta. Taalla nimittain on overeinta ikina! Ruoka on PARASTA KOSKAAN, ihmiset hienoja(paitsi pari vittupaismaista hellomisteria, jotka tunkee hashishta paalle kuin yleinen syyttaja). Aurinkoa riittaa ja meininki on rentoa. niin kuin moni sanoo, mita kauemmin taalla on, sita paremmalta tuntuu.

Nyt on aika lahtea etsimaan sita kuuluisaa skittiholea, jota olen jo pariin otteeseen testannut. Jussin kammot ovat olleet viela liian isot huljutelun kohtaamiseen!:) Mutta taa on AIVAN MAHTAVAA seikkailua!

Kuulemisiin ystavat!

" Take me down to the paradise city, where the grass is green and the girls are pretty! " Axl Rose
- Juho (kaiken overoittaja)
P.S. Naiset on taalla maailman kauneimpia, ei vittu! Ja niita on paljon!!:D

1 kommentti:

Sutu kirjoitti...

Pojathan on jo vissiin ihan ottanut omakseen tuon mystisen maan kun Junnukin sitä kodikseen kutsuu =D Näinköhän teitä kannattaa enää takaisin odottaakkaan? Tänään jännittävä hetki kun mennään tarkastamaan mitä Blondi on Junnun kämpälle saanut tehtyä, käydään siellä synttärikahveella. Rauhaa.

FM