sunnuntai 13. huhtikuuta 2008

Lopun suunnitelmat

Nyt sita on sitten kotimatka kohtapuoliin alkamassa. Denguebrothers on eraassa nettikahvilassa tuhlaamassa aikaa ja valmistautumassa sirtymiseen kohti Margaota. Plani on seuraavanlainen. Tarkoitus ois ottaa bussi ekaks Panjimiin ja sielta sit tuonne Margaoon, josta lahtee illansuussa juna kohti legendaarista Mumbaita. Bussimatkat tulee olemaan lyhyita, ainakin kilometrimaaraisesti (suurinpiirtein 12+25). Juna lahtee vasta myohaan, joten minnekkaan ei ole kiiretta. Margaossa me tapaamme eraassa ravintolassa viela ystavamme Royn, joka tulee kanssamme samalla junalla Mumbaihin. Tapaaminen on sovitu kello kuudeksi paikallista aikaa. Sielta sitten suunnistamme porukalla ja luultavasti taksin tai riksan avustamana juna-asemalle ja ah! aina niin ihanaan 2 class sleeperiin.

Aamulla olemme sitten perilla Mumbaissa, jos kaikki menee putkeen. Siella etsitaan sitten joku kamanen hotelli tai muu majapaikka ja jatetaan kamat sinne. Ensisijaiset kohteemme ovat legendaariset Sea Shore hotel ja Maria lodge. Saa nahda loytyyko vapaita huoneita.. Tahan voi tietty menna oma aikansa, varsinkin jos meininki on Mumbaissa pysynyt ennallaan. Seuraavaks me aletaan hoitaa viimeisia juoksevia asioita joita on jonkin verran viela jaljella ja luultavasti sykitaan enemman tai vahemman. Tarkoitus ois myos kayda syomassa Bhelpurit Chowbattylla ja ottaa bisset Leoboldilla. Jos aikaa jaa niin luuppaillaan myos jotain viimeisia tuomisia.

Siinapa se sitten. Illalla nukkumaan ja heratys keskiviikon puolella kaiketi jotain vailla 3 yolla. Siita sit kamat kantoon ja taksilla lentokentalle, jossa ois tarkoitus olla kolme tuntia ennen lennon lahtoa, eli viidelta. Jos kaikki onnaa hyvin, niin kasilta Denguebrothers nousee finnairin koneella taivaalle ja ottaa suunnan kohti HELSINKI VANTAATA! Siella sita sitten ollaan akillisten laskujen mukaan joskus klo 1300 suomen aikaa. AAAAAARRGGGHHH!!!!! Pala nousee kurkkuun.

"Ou shit ou fuck, voi vit*u miten lutka keli!"
-eraan alikessun sanonta ja samalla myos realistinen oletus Suomessa vallitsevasta saasta

-Jussi (matkalla 'kotiin')

Ei kommentteja: