keskiviikko 16. huhtikuuta 2008

Denguebrothers

Denguebrothers on palannut Suomeen. Denguebrothers kärsii kulttuurishokista. Missä ovat hymyilevat ihmiset? Missä lämmin tuulenvire? Missä ovat kaikki ne uudet asiat, joihin juuri totuimme? Ne jäivät jonnekin eiliseen, ja nyt meillä on edessä oleva tuntemattomuus. Ja sitä kohti käymme. Muuta mahdollisuutta ei ole.

Mitä jäi käteen? Ostettua materiaalista ihanuutta, rusketus, valokuvia. Ehkä jotain syvempää ymmärrystä, joka aukeaa kenties vasta pitkän ajan jälkeen. Miksi Denguebrothers on olemassa, miksi se syntyi, miksi se nyt poistuu, poistuuko se? Kotiinpalaaminen herättää kysymyksiä, eikä niihin ole aina vastausta.

Tämä on viimeinen blogikirjoitus Denguebrothersilta. Tähän loppuu blogimme. Haluamme kiittää Teitä, jotka olette lukeneet seikkailuistamme Intian syövereissä. Olemme nauttineet kommenteistanne ja oikeasti meistä tuntuu hyvälle, että meidän läheiset ihmisemme ovat halunneet lukea mitä meille kuuluu. Kiitos.

Näiden lauseiden myötä Denguebrothers muuttuu legendaksi. Palaamme "normaaliin elämäämme" vain huomataksemme, että ehkä se ei enää koskaan tule olemaan "normaalia". Denguebrothers on jättänyt meihin jäljen. Se on opettanut meitä. Se on kertonut meille, että unelmaansa pitää seurata - muutoin se ei toteudu. Haluammekin sanoa Teille, jotka olette blogiamme lukeneet: seuratkaa unelmaanne, pitakaa se mikä on tärkeää, ja hylätkää kaikki turha.

DON'T WASTE YOUR LIFE

Yhä nurkan takana jossain lie
jokin salainen portti tai uusi tie;
usein vaikka ne olen jättänyt taa,
tulee aika jolloin taivaltaa
minä viimein piilopolkuja näin
kuusta länteen ja päivästä itään päin.
-Frodo Baggings


- Denguebrothers

1 kommentti:

susanna kirjoitti...

Hymm... Mun iltarutiineihin tulee nyt puutos, kun ei tarvi kyylätä teidän uusia kirjotuksia! Ou nou!!! :D

Mut kiitos tästä! Oli myös pakko saada sanoo viimenen sana ;)